Veelgestelde vragen - Fruit voor Thuis

Vers gevarieerd fruit geleverd in de regio Rijnmond!

Veelgestelde vragen

Hoe garandeert Fruit Voor Thuis een goede kwaliteit van het fruit?

Bij Fruit Voor Thuis selecteren we het fruit elke dag zorgvuldig met de hand, in de vroege ochtenduren. Zo kunnen we een perfecte kwaliteit garanderen. We stellen onze fruitboxen samen op een manier dat het fruit direct geconsumeerd kan worden op uw werkplek of thuis. We voeren kwaliteitscontroles uit tijdens de inkoop van het fruit en nogmaals tijdens het verpakken, zodat we u de hoogste kwaliteit fruit kunnen bieden. Om het fruit tijdens het transport te beschermen, verpakken we onze manden zo goed mogelijk. Ons eigen team van chauffeurs bezorgt uw fruit tot aan de verdieping(en) en bij uw kantoor.

Wat gebeurt er met fruit wat over is?

Wij hebben geen restvoorraden, want we kopen alleen fruit in voor fruitboxen die al zijn besteld. Bij het vullen van de fruitboxen is er een uitval van circa 3%. Al het fruit dat wij niet geschikt vinden voor consumptie brengen wij bij lokale boeren voor het hergebruiken . Als er onverhoopt toch fruit over is dat nog geschikt is voor consumptie dan wordt dit vaak meegegeven aan onze collega's.

Moet ik wekelijks een bestelling plaatsen? Zit ik ergens aan vast?

Nee, hoewel de meeste van onze klanten wekelijks bestellen, kunnen we ook leveren om de week of zelfs maandelijks. We helpen u graag om onze service aan te passen aan uw budget. We hebben echter wel een voorkeur voor regelmatige bestellingen, omdat we geloven dat wanneer je regelmatig fruit eet, dit de werksfeer en gezondheid bevordert. Bel ons gerust om uw persoonlijke voorkeur aan ons door te geven.

Kan ik de box zelf samenstellen?

Voor particuliere klanten is het momenteel mogelijk om zelf een box samen te stellen. Voor zakelijke klanten komen we graag bij u langs voor een persoonlijke offerte.

Zit ik na het plaatsen van mijn bestelling (zakelijk of particulier) vast aan een contract?

We willen u niet verplichten om gebruik te maken van onze service als u hier niet tevreden over bent. Daarom hebben we geen vaste contracten. Het enige wat we vragen is of u akkoord wilt gaan met onze prijzen en voorwaarden. Als u aanpassingen wilt doen in uw bestelling, vragen wij u om dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven, zodat we de bestelling tijdig kunnen aanpassen.