Veelgestelde vragen - Fruit voor Thuis

Vers gevarieerd fruit geleverd in de regio Rijnmond!

Veelgestelde vragen

Hoe garandeert Fruit Voor Thuis een goede kwaliteit van het fruit?

De medewerkers van Fruit Voor Thuis selecteren het fruit iedere dag in de vroege ochtenduren met de hand. Wij selecteren het fruit met veel zorg zodat wij een perfecte kwaliteit kunnen garanderen.

Wij stellen onze fruitboxen zo samen dat ze direct op uw werkplek geconsumeerd kunnen worden. Onze kwaliteitscontroles vinden plaats gedurende de inkoop van het fruit en voor een tweede keer bij het verpakken, zodat wij u de hoogste kwaliteit fruit kunnen aanbieden.

Wij verpakken onze manden om het fruit zo goed mogelijk tegen kneuzing te beschermen gedurende het transport. Wij leveren de fruitboxen met behulp van ons eigen team van chauffeurs die uw fruit bezorgen tot aan de verdieping(en) bij uw kantoor.

Moet ik wekelijks een bestelling plaatsen? Zit ik ergens aan vast? 

Nee. Ondanks het feit dat het grootste deel van onze klanten wekelijks bestelt kunnen wij ook 1 keer in de 2 weken of zelfs maandelijks leveren. Wij zullen u met alle plezier helpen om onze service aan uw budget aan te passen. Wel hebben wij voorkeur voor een regelmatige bestelling aangezien wij geloven dat wanneer uw werknemers regelmatig fruit eten dit de  werksfeer bevorderd.

Belt u ons gerust om uw persoonlijke voorkeur aan ons door te geven.

Kan ik de box zelf samenstellen? 

Voor particuliere klanten is het op dit moment mogelijk om zelf een box samen te stellen. Zakelijk komen wij graag bij u langs voor een persoonlijke offerte.

Zit ik na het plaatsen van mijn bestelling (zakelijk of particulier) vast aan een contract?

Wij willen jullie niet verplichten om gebruik te maken van onze service als jullie hier niet tevreden over zijn. Daarom hebben wij geen vaste contracten. Het enige wat wij vragen is of jullie akkoord willen gaan met onze prijzen en voorwaarden.

Wanneer je aanpassingen wil doen in de bestelling dan vragen wij om dit minimaal 24 uur van te voren door te geven, zodat wij de bestelling tijdig kunnen aanpassen.