Hoe het werkt - Fruit voor Thuis

Vers gevarieerd fruit geleverd in de regio Rijnmond!

Hoe werkt het?

Gezond eten is essentieel om een gezonde levensstijl te behouden. Vooral in deze tijden is het belangrijk om goed voor ons lichaam te zorgen. Dagelijks fruit eten kan hierbij helpen. Maar wat als je geen tijd hebt om fruit te halen of geen idee hebt welk fruit je moet kiezen? Geen zorgen, wij hebben twee opties die jou kunnen helpen om dagelijks aan jouw portie fruit te komen.

Thuisbezorgen:

Het is niet altijd even gemakkelijk om fruit te kiezen, vooral als je niet weet wat op dat moment in het seizoen is of wat er beschikbaar is. Fruit Voor Thuis kan de oplossing zijn voor dit probleem. Het is makkelijk, snel en handig.

Stap 1: Kies jouw ideale fruitmand

Bij thuisbezorging heb je de keuze uit een small, medium of large fruitmand. Maar als je niet tevreden bent met de vooraf samengestelde manden, dan kun je deze zelf samenstellen.

Stap 2: Bepaal de dag en frequentie

Je kunt kiezen uit donderdag en vrijdag voor de levering van jouw fruitmand. Daarnaast kun je ook kiezen voor wekelijkse of maandelijkse levering. Jouw keuze wordt genoteerd in hun agenda.

Stap 3: Ontvang je favoriete fruitbox

De fruitbox wordt gratis bij jou thuis afgeleverd en ze werken met vaste chauffeurs. Dit betekent dat je bekende gezichten zal zien.

Zakelijk:

Naast de thuisbezorgingsoptie, hebben wij fruit beschikbaar op het werk, dit kan de productiviteit verhogen en een gezonde werkomgeving bevorderen.

Stap 1: Neem contact op

Na contact, zal er een afspraak worden gepland voor een persoonlijk gesprek. Dit kan face-to-face of telefonisch, afhankelijk van wat voor jou het beste uitkomt.

Stap 2: Persoonlijk voorstel

Op basis van het aantal werknemers en de filosofie van het bedrijf, komt er een persoonlijke offerte en kijken we naar de gewenste leverdag. Er wordt rekening gehouden met maandag, dinsdag, woensdag en donderdag als leverdagen.

Stap 3: Presentatie

Na akkoord zullen we kijken waar het fruit het beste geplaatst kan worden. Dit kan in kartonnen recyclebare bakken, displays of in fruitschalen. Deze keuzes worden gemaakt op basis van jouw wensen.

Stap 4: Gratis levering

Wij verzorgen gratis transport naar jouw gewenste locatie met eigen medewerkers. Wij werken met vaste chauffeurs, wat betekent dat deze chauffeurs bekend zijn bij jouw bedrijf.

Stap 5: Jullie genieten

Wij zorgen dat alles tip top in orde is. Als werkgever heb je geen omkijken meer naar een lege fruitmand.