Fruit op Kantoor - Fruit voor Thuis

Vers gevarieerd fruit geleverd in de regio Rijnmond!

Fruit op kantoor

Heeft u er als werkgever weleens aan gedacht om uw medewerkers dagelijks te voorzien van vers fruit op het werk?

Het is een mooie manier om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers te bevorderen. Bovendien draagt het bij aan een gezellige en positieve werksfeer. Maar het regelen van het fruit kan een hele opgave zijn, zeker als u een groot bedrijf heeft. Gelukkig kan Fruit Voor Thuis Zakelijk u hierbij helpen. Wij ontzorgen kleine en grote bedrijven in regio Rijmond door medewerkers blij te maken met lekkere, gezonde snacks.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Samen bekijken we wat het beste bij uw bedrijf past en wat de juiste hoeveelheid is. Geen standaardpakketten, maar maatwerk. Want elk bedrijf en elke groep medewerkers is anders.

Veranderen?

Dat kan. Fruit Voor Thuis is flexibel. Niet alleen in de keuze van het fruit, maar ook wat betreft het contract. U zit namelijk niet vast aan een langdurig contract. Onze opzegtermijn is slechts 2 weken.

Wij bieden een vers en gevarieerd aanbod fruit, dat wij op uw gewenste locatie afleveren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelen van het fruit en hebben uw medewerkers altijd iets lekkers en gezonds bij de hand.
Onze prijs-kwaliteitsverhouding is scherp. Wij vinden dat gezonde voeding betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom hanteren wij eerlijke en transparante prijzen.

Fruit Voor Thuis Zakelijk is fiscaal aantrekkelijk. Het verstrekken van fruit aan uw medewerkers wordt gezien als loon in natura en valt onder de nihilwaardering. Dit betekent dat het niet belast wordt voor zowel werkgever als werknemer.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Formulier

Vraag een Gratis offerte / proefbox aan